tuinvormgeving Linum

Showtuin Linum bij Boonstra steenhandel en bestrating Noordburgum

Linum tuinvormgeving en advies heeft in samenwerking met strater Berend van der Weg en houtbouw Turkstra uit Bergum een showtuin ontworpen op een aparte kavel. Een sobere tuin voor een betaalbare portemonnee en met aandacht voor vlinders en bijen. Tijdens de Paasdagen was de opening en nu liggen er een tiental interessante showtuinen ter bezichtiging.

Enkele hoveniers uit de Wouden hebben dit voorjaar de hoofden bijelkaar gestoken om een alternatief te bedenken voor tuinbeurs Huis&Tuin (WTC Leeuwarden), die niet doorging a.g.v. te weinig belangstelling.

Steenhandel Boonstra van Noordburgum bood de hoveniers een ‘podium’ om op hun terrein een showtuin aan te leggen. Niet voor 4 dagen, wat bij beurzen gewoonlijk is, maar voor een paar jaar. Zo kunnen potentiele klanten die komen voor bestratingadvies, geïnspireerd worden om eerst een doordacht tuinontwerp te laten maken.


Wilt u ook inspiratie opdoen?
Dat kan, de tuinen bij Steenhannel Boonstra zijn te bekijken, maandag  t/m vrijdag 8.30-12.00 en 13.00-17.45, zaterdag 8.30-12.00 en 13.00-16.45 en zondag van 10.30 t/m 17.00 uur.

 

tuinontwerp friesland siem de vlastuininrichting en adviesstrakke tuinvlinder en bijenplanten